Çukur 2. Sezon 23. Bölüm 2. Fragman | Çukur 56.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Çukur 2. Sezon 23. Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Çukur 2. Sezon 23. Bölüm 2. Fragman | Çukur 56.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 11 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur bu hafta yayınlanacak mı?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’da sular durulmuyor. En yakını olan Mahsun’la yolları ayrılan Çeto, tek başına Koçovalılar’dan intikam almaya çalışacak. Çeto’nun zayıf düşmesinden faydalanmak isteyen Cumali, Karakuzular’a son darbeyi vurmak için kendi planını yapacak. Cumali’nin Meke sayesinde ulaştığı önemli bir sır, Çeto’yu Koçovalılar karşısında zor durumda bırakacak. Baykal adının yeniden ortaya çıkması kafaları karıştıracak. Bu sırada Selim ve Sena, Mahsun’un geçmişiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşacak. Akşın ile Celasun’un düğününün ardından Çukur’da sürpriz bir düğün gerçekleşecek. Geçmişte yaşanan büyük saldırının yaraları hala kapanmamışken bu düğünde yaşanacaklar ekran başındakilerde merak uyandıracak.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle