Comolli ilk transferini Liverpool'dan yapıyor! İşte o isim...

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ederken kaleci takviyesi için gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı lcivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli, Liverpool kalecisi Simon Mignolet`i gündemine aldı.

Fenerbahçe`nin kaleci transferinde adaylarından biri de Simon Mignolet. Damien Comolli, Liverpool`da forma giyen Simon Mignolet için girişimlerde bulunuyor. Liverpool`da daha önce görev yapan Comolli, İngiliz kulübüyle iyi ilişkilerini kullanarak bu transferi bitirmeyi amaçlıyor.

İngiliz kulübünün yeni bir kaleci transfer etmek istemesi ve Karius`un da 2. kaleci olarak düşünülmesi nedeniyle Mignolet`in de transfere sıcak bakabileceği belirtildi.

Simon Mignolet`i Sunderland`den Liverpool`a transfer eden isim de Damien Comolli`ydi. Fransız futbol adamı, Liverpool`da görev yaptığı dönemde Belçikalı kaleciyi Sunderland`den 10 milyon Euro karşılığında Liverpool`a transfer etmişti. (FutbolArena)

function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?