Çocuklar Duymasın 74.Bölüm Fragmanı İzle

 Çocuklar Duymasın 74.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Çocuklar Duymasın 74.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 28 Mart Perşembe akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın 74.Bölümde de ekrana kitleyecek

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meltem’in ani boşanma kararıyla alt üst olan Haluk, herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Herkes, Haluk ve Meltem’in barışacağını ve asla ayrılamayacağını düşünürken, Taş Fırın Haluk boşanma sürecinin hızlanması için elinden geleni ardına koymaz. Meltem, içi kan ağlayarak çok sevdiği kocasından ayrılırken, Haluk her şeyden habersiz bir şekilde bu evliliği sonlandıracaktır.

Ancak Haluk ve Meltem’in hiç hesaba katmadıkları bir şey vardır. Evlatlık kızları Zeynep, boşanma durumunda Haluk ve Meltem’den geri alınabilinir.

Bütün bu sıkıntılar yetmezmiş gibi Haluk ve Meltem’in bir zamanlar kabusu haline gelen Tutku geri döner. Uzun bir süre önce Haluk ve Meltem’in hayatından çıkan ve Haluk’a saplantılı derecede aşık olan Tutku neden geri dönmüştür? Haluk’a hala aşık mıdır? Tutku’nun amacı nedir?

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle