Çocuklar Duymasın 74.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Çocuklar Duymasın 74.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Çocuklar Duymasın 74.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 28 Mart Perşembe akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın 74.Bölümde de ekrana kitleyecek

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Haluk ve Meltem’in boşanacağını öğrenen Çocuk Esirgeme Kurumu’nun, Zeynep hakkında nasıl bir karar vereceği büyük bir merak konusudur. Kızlarından ayrılmak istemeyen Haluk ve Meltem bu konuda her türlü mücadeleye hazırlıklıdır. Ancak kendi aralarında bir mücadeleye gireceklerinden habersizdir! Meltem’in hiç beklemediği bir anda, Haluk Zeynep’in velayetini almak istediğini söyler ve Zeynep’i de alıp evden gider!

Haluk’un bu kararıyla Meltem alt üst olur! Haluk neden böyle bir karar vermiştir? Tutku’nun bu işte bir parmağı var mıdır?

Öte yandan gün geçtikçe Işıl konusunda daha da kafası karışan Zero Tuna, başını daha büyük bir belaya sokar. Işıl’ı Haluk’tan kıskanan Tuna, Işıl’ın yanında çok iyi saksafon çaldığını söyler. Ancak Tuna hiç de bahsettiği gibi iyi saksafon çalamamaktadır. Işıl dinlemek istediğini söyleyince Tuna apar topar saksafon çalışmaya başlar. Bu durumu Dominant Gönül’e nasıl açıklayacağı merak konusudur.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle