Çocuklar Duymasın 72.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Çocuklar Duymasın 72.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Çocuklar Duymasın 72.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 13 Mart Çarşamba akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın 72.Bölümde de ekrana kitleyecek

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gece, Taş Fırın Haluk ve Meltem'den ne istiyor? Gece, kendisini Meltem’in arkadaşı olarak tanıtıp eve gelmiştir. Taş Fırın Haluk ve Emine, Meltem’in arkadaşı olan ve çok iyi niyetli gözüken Gece’ye son derece misafirperver davranır. Meltem, Zeynep’le birlikte eve geldiğinde karşısında Gece’yi görünce büyük bir şok yaşar. Uzun bir süredir onu tehdit eden kişi şimdi karşısındadır! Hem de en sevdiklerinin yanı başında!

Gece kimdir? Haluk ve Meltem’den ne istemektedir? En önemlisi de Meltem, Gece’yi evde görünce ne yapacaktır? Öte yandan Dominant Gönül ve Zero, Tuna’nın hayatında da hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır. Tuna iş görüşmesi yapmak üzere Işıl adında bir kadınla buluşmaya gider. Işıl o kadar güzeldir ki, karısına büyük bir sadakatle bağlı olan Zero, Tuna’nın bile aklını karıştırır!

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)