Çocuklar Duymasın 62.Bölüm Fragmanı İzle

Çocuklar Duymasın 62.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 19 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın 62.Bölümde de izleyici ekrana kitlemeyedevam edecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan, Simay için arkadaşlarının ve akrabalarının katılacağı kalabalık bir gelinlik provası hayal ederken, Simay ise gelinlik almaya tek başına gitmek istemektedir. Anne kız bu konuda kavga edince devreye Meltem girer.

Günün sonunda öyle bir gelinlik provası olur ki başta Meltem ve Simay olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar. Daha önce hiç kimse böyle bir gelinlik provası görmemiştir.

Taş Fırın Haluk ve Zero Tuna, Tuna’nın sahte hesabını açan kişiye tuzak kurar. Haluk ve Tuna, kafede sahte hesabı açan kişiyi beklerken, sürpriz bir karşılaşma yaşanır. Meltem çok önemli bir karar vermiştir. Ama sır gibi sakladığı bu kararını sadece Haluk’la paylaşır. Yakın çevresine zamanı geldiğinde kendisi söyleyip, sürpriz yapmak istemektedir. Ancak Tuna, Meltem’in sırrını o söylemeden öğrenince ortalık karışır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM İZLE

Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle