Çocuğunuz okula gidiyorsa bu önerilere dikkat edin!

Dr. Filiz Arabacı, hem öğrenciler hem de anne babaların pandemi nedeniyle derinleşen sağlık sorunları nedeniyle biraz daha endişeli ve stresli bir süreç yaşadıklarını belirterek, "Çocuklarımızı desteklemek için sağlıklı beslenmeye özen göstermeli, onlarda meydana gelebilecek değişimleri yakından gözlemeli ve iletişimimizi hep güçlü tutmalıyız" dedi.

ÇOCUĞUNUZ OKULA GİDİYORSA BU ÖNERİLERE DİKKAT!

“Okullar açılacak mı, açılmayacak mı?” endişesi ile geride kaldı, çocuklar okullarına kavuştu. Ancak heyecanla başlanan bu dönem, bazı kaygıları da birlikte getiriyor. Hem öğrenciler hem de anne babalar pandemi nedeniyle derinleşen sağlık sorunları nedeniyle biraz dahaendişeli ve stresli bir süreç yaşıyor. Acıbadem Adana Hastanesi Aile Hekimi Dr. Filiz Arabacı, sağlıklı bir süreç için yapılması gerekenler hakkında “Çocuklarımızı desteklemek için sağlıklı beslenmeye özen göstermeli, onlarda meydana gelebilecek değişimleri yakından gözlemeli ve iletişimimizi hep güçlü tutmalıyız” önerilerinde bulunuyor. Dr. Filiz Arabacı, sonbaharda okulların açılmasıyla yaşanan hastalık artışına bu yıl başka endişelerin de eşlik ettiğini hatırlatarak anne babaların Covid-19 aşılarını ihmal etmemesi uyarısında da bulunuyor.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?