Cinsel organlarıyla ilginç hikayelere konu olan 10 kadın!

Bu içeriğimizin konusu da cinsel organlarıyla gündeme gelen kadınların tuhaf öykülerini sizler için derledik..Malum yerinden telefon şarj edenini mi ararsınız, hapishaneye silah sokanını mı ararsınız,cinsel organıyla birşeyler kaldıranı mı detaylar haberimizde..

1. Dünyayı dolaşıp cinsel organıyla bir şeyler kaldıran kadın

Seks ustası Kim Anami bir kadının ne kadar güçlü olabileceğini göstermek için dünyayı dolaşıyor ve vajinasıyla bir şeyler kaldırıyor.

Vajinal Kung Fu gibi değişik şeyler de öğreten cinsel ilişki koçu Anami her kadının iki bacağının arasında bir gücü olduğuna inanıyor ve bunu kanıtlamak için yola koyulmuş. Anami dünyayı dolaşıp eşsiz yeteneğini insanlara gösteriyor ve çektiği resimleri Instagram’ da #thingsiliftwithmyvagina hashtagiyle paylaşıyor. 

Anami’nin yaptığı şey bir şaka değil, pelvis kaslarını güçlendirmek daha iyi bir seks yapmanızı ve daha güçlü orgazm olmanızı sağlıyor, ayrıca idrar kaçırma problemini engelliyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!