Cinsel hayatınıza renk katacak:Kadın ve erkeklerin zevk noktaları

İyi bir seksin en önemli yollarından biri ön sevişmeyle başlamaktır. Duygusal olduğu kadar tensel iletişimin de kuvvetlenmesine sebebi ön sevişme, aynı zamanda cinsel hazzın doruklarda yaşanmasını sağlayacak kadar etkilidir. Ön sevişme sırasında heyecanlı ve ne yapacağını bilemez halde hissedenler olabilir. Birbirlerine karşı tutkulu ancak sevişirken yeterli hazza ulaşamayanlar olabilir. Böyle durumlarda sizi rahatlatacak ve hızlandıracak ipuçlarına ihtiyacınız olabilir. ..İşte kadın. . .

Her şey beyinde başlar!
Tüm zek veren faaliyetler gibi sevişmekte zihnimizde başlar. Yeme, içme, sevişme, gezme, eğlenme hemen her türlü eğlenceden, yaşamdan zevk alabilmenin temeli beyindedir. Beynimiz neye hazırsa, vücudumuz da kendini onun için hazırlar.

Örneğin şehvet dolu bir bakış, cinsellik içeren, çekici sözler beyni cinselliğe, bedensel arzuya hazırlar ve vücut da karşısındakini ister. Ancak burada asla kaba değil, aksine kibar, nazik ve davetkar sözler, bakışlar kullanılmalıdır.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri