Çin’i ayağa kaldıran işkence görüntüsü

Çin'de küçük bir kız çocuğuna işkence edilen videonun ortaya çıkması ülkede büyük tepkiye neden oldu

Oldukça rahatsız edici 40 saniyelik videoda bir kadının yerde ağlayan çocuğun üzerine motor sürdüğü görülüyor. Üstelik kadın durmayarak küçük çocuğun bacaklarını eziyor.

Video ortaya çıktıktan sonra harekete geçen Çin polisi 29 yaşındaki kadını sorguya çekti.

Kadının, işkence ettiği kızın 50 yaşındaki dedesiyle yaşadığı öğrenildi. Soyadı Chen olarak açıklanan kadın, polise verdiği ifadede kızı sadece korkutmak istediğini, motoru durduramayarak kızın bacaklarını ezdiğini söyledi.

Yaşananların bir kaza olduğunu anlatan Chen, kızı kontrol ettiğini ve ciddi yaralanmadığını da ekledi. Ancak polisten yapılan açıklamada, küçük kızın bacaklarında ağır yaralar olduğunun tespit edildiği ifade edildi.

Anne ve babası boşandığı için dedesinin baktığı küçük kız olaylar üzerine babası tarafından alındı. Polis soruşturmasından sonra kadın ve dede hakkında dava açılıp açılmayacağına karar verilecek.

.

Kübalı müzik grubundan Kürtçe "Şemmame" klibi! Arjantin’de Trump ve Bolsonaro’yu aratmayacak Javier Milei kazandı! Real Sociedad taraftarlarından kanlı maskeli Gazze protestosu! Rusya Devlet Başkanı Putin'in 'aleyküm selam' dediği anlar gündem oldu Tarikatın toplu zikir görüntüleri sosyal medyada gündem oldu! Celtic taraftarı Filistin bayraklarıyla Gazze’ye destek verdi