Çin aşısı mı yoksa Alman aşısı mı daha tehlikeli? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı!

Çin aşısı mı yoksa Alman aşısı mı daha tehlikeli? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! Türkiye koronavirüsle mücadele kapsamında hem Çin aşısı hem de Alman aşısı alıyor. Vatandaşa hangisinin denk geleceği şansa bağlı. Acaba bana hangisi denk gelirse insan kendini şanslı saymalı? Çin aşısı mı, Alman aşısı mı? İşte bu sorunun cevabını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verdi. Çin aşısı mı yoksa Alman aşısı mı daha tehlikeli?

Çin aşısı mı yoksa Alman aşısı mı daha tehlikeli? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı!

Türkiye koronavirüsle mücadele kapsamında hem Çin aşısı hem de Alman aşısı alıyor. Vatandaşa hangisinin denk geleceği şansa bağlı. Acaba bana hangisi denk gelirse insan kendini şanslı saymalı? Çin aşısı mı, Alman aşısı mı? İşte bu sorunun cevabını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verdi. Çin aşısı mı yoksa Alman aşısı mı daha tehlikeli?

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor