CHP'li Öztürk'e disiplin kararı!

CHP'li Öztürk bir televizyon programında "Ezan Türkçe okusun ben anlayım. Kur'an okunsun. Benim dilim her tarafta konuşulsun" sözleri disipline sevk edilmesine neden oldu.

CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programındaki Türkçe ezan sözleri nedeniyle disipline sevk edildi.

Yılmaz, Türkçe ezan okunması gerektiğini söyleyerek, "Ezan Türkçe okusun ben anlayım. Kur'an okunsun. Benim dilim her tarafta konuşulsun" demişti.

Yılmaz'ın sözleri siyasiler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

GÜRSEL EROL'DA DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Yılmaz'ın dışında, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da disipline sevk edildi. Erol'un 'izinsiz televizyon programına çıkmak' gerekçesiyle sevk edildiği belirtildi.

Kaynak: HaberTürk


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı