CHP Osmaneli ilçe binası hizmete açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığı binası gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı.

Büyük bir katılımın olduğu açılış programına Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er, yaptığı açılış konuşmasında bütün katılımcılara teşekkür ederek, hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Belediye Başkanı Semih Şahin ise; Osmaneli İlçe Binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, açılışta emeği bulunanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından belediye başkanları ve katılımcılar tarafından binanın açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Semih Şahin, açılış sonrasında vatandaşlar ve partilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor!