CHP olağanüstü toplandı! 'Gündemde boykot da var'

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından CHP MYK olağanüstü toplandı.Kaynak: CHP olağanüstü toplandı, gündemde boykot da var

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından CHP MYK olağanüstü toplandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıda yenilenecek seçimlere ilişkin yol haritasının belirlenmesi planlanıyor. 

CHP'de bir grubun, seçimlerin yenilenmesi kararının çıkması durumunda boykotun demokratik bir tavır olarak kullanılması gerektiği görüşünde olduğu gelen kulis bilgileri arasında. Daha önce de dile getirilen bu görüş hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu herhangi bir görüş belirtmemişti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) vekilleri ve Ekrem İmamoğlu da Ankara'ya çağrılırken, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, YSK kararıyla ilgili olarak "Karar Erdoğan ile Bahçeli'nin talimatıyla alındı" yorumunda bulundu.

Ayrıntılar geliyor




Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?