Çekya ev sahiplerinden İskoçya'yı devirdi

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) D Grubu maçında Çekya, turnuvanın ev sahiplerinden İskoçya'yı Patrik Schick'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) D Grubu maçında İskoçya ile Çekya, İskoçya'nın Glasgow kentinde bulunan Hampden Park'ta karşı karşıya geldi. Çekya, mücadeleyi 42 ve 52. dakikalarda Patrik Schick'in attığı gollerle 2-0 kazandı. 

Turnuvaya galibiyetle başlayan Çekya, ikinci maçını 18 Haziran Cuma günü saat 19.00'da Hırvatistan'la oynayacak.  Sahadan puansız ayrılan İskoçya ise aynı gün saat 22'de İngiltere ile karşı karşıya gelecek. 

Çekya, D Grubu'ndaki ilk maçların ardından liderlik koltuğuna oturdu. İngiltere, 2018 FIFA Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Çekya da İskoçya ile oynadığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Çekya, averajla İngiltere'nin önünde ilk sırada yer aldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?