''Çatı Katı Aşk'' oyuncu kadrosu

Furkan Andıç – Ateş Avcı
Çatı Katı  Aşk dizisi ile 2020’ye damga vurmaya hazırlanan Furkan Andıç  1990 doğumludur.

Doğum günü 4 Nisan olan Furkan Andıç’ın gençliği İstanbul’da geçse de lisans eğitimi almak için Ukrayna’ya gitmiş ve orada ekonomi eğitimi almıştır.

Ukrayna’dan Türkiye’ye dönen Furkan Andıç oyunculuğa merak saldı ve çevresinin de yönlendirmesi ile Yeditepe Üniversitesinde Görsel İletişim ve Tasarım eğitimi aldı.

Furkan Andıç profesyonel olarak basketbol oynuyordu; izleyiciler ise basketbol maçı yerine Furkan Andıç’ı izliyordu.

Manken gibi olan Furkan Andıç reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı; Yer aldığı  Eti Bi Dolu reklam filmi onun yapımcıların radarına girmesine neden oldu.

çok reklam filminde oynayan Furkan Andç’ın oyunculuk eğitimi de olması dizilerde yer almasını da kolaylaştırdı. İlk dizisi Kolej Günlüğünde dikkat çekemese de Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisi ile oyunculukta çıkış yakaladı.

Furkan Andıç’ın ilk başrol deneyimi çok sevilen Kaçak Gelinler dizisi oldu. Baş rolü çok seven Furkan Andıç son dönemde Tatlı İntikam ve Meryem ve Kardeş Çocukları dizisinde de baş rolde yer aldı.

Furkan Andıç 2019 da ise son olarak  Her Yerde Sen dizisine başrolde yer aldı. Çatı Katı Aşk dizisinde de yer aldığı tüm diziler tutan Furkan Andıç tercih edildi.

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor! Hafta finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu