Casillas jübile tarihini açıkladı!

Real Madrid'in efsanesi Iker Casillas, profesyonel futbol kariyerine nokta koyacağı tarihi açıkladı.

Portekiz televizyonu RTP’ye konuşan Casillas, “Kariyerimde sadece 2 kulüp olması çok güzel bir durum. Kariyerimin büyük bir kısmını Real Madrid’de geçirdim. Ki tarihin en büyük kulübü Real Madrid’dir. Ardından Portekiz’e geldim ve Porto gibi güçlü bir takıma katıldım. Bu da beni çok mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Porto ile olan kontratı sezon sonunda bitecek olan Casillas, “Kontratım sona erdiğinde futbol kariyerimi de Porto’da bitireceğim” ifadelerini kullandı.

10 yaşında Real Madrid altyapısına giren ve 25 senesini Real Madrid’de geçiren 37 yaşındaki Casillas, 2015’te Porto’ya transfer oldu. Casillas; kariyerinde 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa Şampiyonası, 3 Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga, 2 Kral Kupası, 4 İspanya Süper Kupası, 1 Portekiz şampiyonluğu, 4 Dünya Kulüpler Kupası ve 2 kez de UEFA Süper Kupası’nı kazandı.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün?