İZLE

Canlı yayında haber muhabirinin telefonunu çaldılar

Arjantin'de yaşanan ekonomik kriz her geçen gün sokakları karıştırmaya devam ediyor. Son olarak ülkedeki bir kanalın muhabiri canlı yayında soyuldu.

Yaşadığı ekonomik krizler ve yüksek koronavirüs vakaları nedeniyle sık sık gündeme gelen Arjantin'de, ilginç bir olay yaşandı.

Ekonomik zorluklar nedeniyle her geçen gün sokakların biraz daha karıştığı ülkede, bir kanalın muhabiri canlı yayında soyuldu! 

CANLI YAYINDA MUHABİRİ SOYDULAR!
Buenos Aires'e yakın Sarandi şehrinde meydana gelen olayda, Diego Demarco adlı muhabir hırsızlık haberi sunduğu sırada cep telefonu çalındı.Hırsızın peşinden koşan muhabirin o anları sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede rekor izlenmeye ulaşan görüntüler, ülkedeki durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum