Canevim 12.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Canevim 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Canevim 12.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Canevim dizisinin yeni bölümü 26 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz ve Özgür Çevik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Canevim 12.Bölümde de ekrana kitleyecek

CANEVİM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ceylan'ın, Taylan'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili soruları Taylan'ı büyük bir ikilemde bırakır.

Ömer'in teklifini kabul eden Feryal, itiraf kaydını Taylan'ın telefonundan Ceylan'a göndermek için fırsat kollamaktadır. Ömer ise Feryal'den gelecek haberi beklerken, Hacı Anne'nin Kristina'yı da alarak evi terk ettiğini öğrenir. Ömer onlara ulaşmaya çalışırken, Hacı Anne testi yaptırmak için Hamza'dan yardım ister.

Test günü yaklaşırken, Taylan'ın itirafı, içinden çıkılması zor olayları tetikleyecek ve Taylan'ın gizli planı Ceylan ile Ömer arasındaki büyük yol ayrımını ortaya çıkaracaktır. Taylan, geri dönüşü olmayacak şekilde Ceylan'a olan aşkı için her şeyi göze almıştır.

Elvan ise Günnur'un Sezgin'le ilgili sert çıkışından sonra atölyede kalmaya karar verir. Bütün aile Elvan'ı eve dönmeye ikna etmek için uğraşır. Müjgan, Yener'le ayrılmış olsa da, Melis'in oyunları, tekrar kafasının karışmasına neden olur.

CANEVİM SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle