Caner Erkin Fenerbahçe'de - Fenerbahçe transfer haberleri

Caner Erkin Fenerbahçe'de. Fenerbahçe transfer haberleri için sayfamızı takip etmeyi bırakmayın. Daha önce Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan ve sarı lacivertli taraftarları kızdıran Caner Erkin'in yeniden Fenerbahçe'ye döneceği iddia edildi. Peki Caner Erkin gerçekten Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte son dakika transfer haberleri..

Caner Erkin Fenerbahçe'de Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri için sayfamızı takip etmeyi bırakmayın. Daha önce Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan ve sarı lacivertli taraftarları kızdıran Caner Erkin'in yeniden Fenerbahçe'ye döneceği iddia edildi. Peki Caner Erkin gerçekten Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte son dakika transfer haberleri..



 

Fenerbahçe'nin arası transfer çalışmalarına ilişkin dikkati çeken bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin Caner Erkin için önümüzdeki günlerde bir transfer görüşmesi yapacağını ifade edildi.

YAKINDA GÖRÜŞME VAR

Haber Global'de katıldığı programda konuşan Ahmet Ercanlar, "Fenerbahçe Caner Erkin'i transfer etmek istiyor. Net bir şekilde duydum. Caner'i herkes ilk defa duydu. Önümüzdeki günlerde görüşme olacak"ifadelerini kullandı.



Ercanlar ayrıca Beşiktaş'tan bir diğer isim Tolgay Arslan'ın da Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu ifade etti.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle