Büyükşen cinayetinde tüyler ürperten büyü detayı! Telefon konuşması ortaya çıktı

Büyükşen çifti cinayetinde tutuklu sanıklardan Esra Taş’ın cezaevindeki telefon görüşmesinde annesine söyledikleri kan dondurdu. Taş'ın annesine ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği belirtildi.

Olay, 3 Eylül 2018'de saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi'ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan Büyükşen çiftine ait eve girdi ve emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş etti. Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen (24) de saldırganın dipçik darbesiyle baygınlık geçirdi. Ölü gibi davranan ve daha sonra yatak odasının penceresinden atlayıp, yoldan geçen komşularının aracına binen Büşra Büyükşen, jandarmaya giderek olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Hyundai IONIQ 5 Advance Özel Fiyatıyla Dikkat Çekiyor! Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada! Telefonunuzu elinizden bırakamamanızın 5 nedeni