Büyük görgüsüzlük...

Manikür sonrası ojelerini gösterme bahanesiyle kendisine ait Porsche marka aracının direksiyonunu paylaşan Işıl Reçber'in bu hareketi görgüsüzlük olarak nitelendirildi...

Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Hanım, ilk olarak instagram'ın hikaye kısmında kendisine gelen Contemporary İstanbul isimli sanat fuarının açılış kartını paylaştı.

SANAT SEVDASINI UNUTTU

Işıl Reçber, bu kart için "Kredi kartından daha önemli benim için" notu düştü. Ancak Reçber, bir sonraki paylaşımında 'sanat' sevdasını unutup lüks aşkını konuşturdu.

OJE BAHANE LÜKS ARAÇ ŞAHANE

Işıl Reçber, manikür sonrası ojelerini gösterme bahanesiyle kendisine ait Porsche marka aracının direksiyonunu paylaştı.

HAVA ATAYIM DERKEN REZİL OLDU

Reçber'in bu paylaşımı ise birçok kişi tarafından "Görgüsüzlük" olarak değerlendirildi.

kaynak:süperhaber


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri