BÜŞRA BAYSAL'DAN 27 TEMMUZ - 2 AĞUSTOS 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Astrolog, ICF onaylı yaşam koçu ve bilinçaltı danışmanı Büşra Baysal www.trhaber.com okuyucuları için hazırladığı 27 Temmuz - 2 Ağustos 2020 Haftalık Burç Yorumlar

BÜŞRA BAYSAL Astrolog - Yaşam Koçu baysalbussra@outlook.com

27 TEMMUZ - 2 AĞUSTOS 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları yeni haftaya başlarken kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Özellikle bu gerginliğinizin sebebi parasal konular alacaklar, verecekler, ödemeler ve borçlarla ilgili olabilir. Evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili bir takım sorunlar ortaya çıkabilir.Hafta ortasından itibaren enerjiniz biraz daha yükselecek, hayata ve ilgilinizi çeken konulara yöneleceksiniz. Ev, yuva ve aile yaşantınız ile ilgili bazı gelişmeler ve konuşmalar bu hafta sizi rahatlatacak.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu hafta bir yanınız çalışmak ve gelirinizi arttırmak için adımlar atmak isterken diğer bir yanınız ise biraz yavaşlamak ve içe dönmek isteyebilir. Düşüncelerinizin çok yoğun olduğu ve zaman zaman ikilemler yaşayacağız bir hafta sizleri bekliyor olacak.Yeni gelir kaynakları ve kazançlar elde etmek adına yeni fırsatlar önünüze çıkacak.Kuzenler, yakın akrabalar ile olan iletişiminiz de bu hafta ayrıca hız kazanacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz gibi gözüküyor.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları haftanın ilk günlerinde enerjinizi biraz düşük gibi hissedebilirsiniz ama merak etmeyin hafta ortasından itibaren üzerinizdeki ağırlığı atacak ve enerjinizi yükselteceksiniz. Aşk ve ilişkiler sizin için bu sıralar bir hayli ön planda ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.İlişkiniz yoksa hayatınıza yeni insanlar girebilir. İş hayatınızda ise parasal konuların ve hesaplamaların fazlaca olacağı bir hafta sizleri bekliyor.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta bol bol kendinizi ifade edecek, konuşacak, anlatacaksınız. Özellikle kendinizle ilgili ve  ilişkilerle ilgili konuşmak, çözümler bulmak, yeni kararlar vermek size çok iyi gelecek.Uzun zamandır kendinizi yorgun hissediyordunuz ama artık yeniden gücünüzü elinize almaya başlayacaksınız. Özellikle iş hayatınızda daha hırslı olabilir ve kendiniz için güzel fırsatlar yaratabilirsiniz.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu hafta enerjinizin ve kendinize olan güveninizin bir hayli yükseldiği adeta Güneş gibi parladığınız bir hafta sizleri bekliyor olacak. İş hayatınız ve özel hayatınızda yaşanan gelişmeler size kendinizi iyi hissettirecek. Yeni şeyler öğrenmek, seyahat etmek, eğitimler almak için de motivasyonunuz yüksek olacak.Kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz ve hedeflerinize ulaşmak adına yeni ve güçlü adımlar atacağınız bir hafta sizleri bekliyor.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu hafta kendinizi biraz yalnız ve içe dönmüş hissedebilirsiniz. Önceden aştığınızı sandığınız bir takım korkular yeniden kendisini hatırlatabilir. Ama merak etmeyin bu etkiler geçici ve aslında kendinizi nasıl iyileştirebileceğiniz yönünde yol gösterici etkiler yeterki siz doğru mesajları alabilin.Bu hafta ailenizle olan iletişiminiz de hız kazanacak gibi gözüküyor. Eskide konuşulmuş bazı konular tekrardan gün yüzüne çıkabilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu hafta para odaklı başlıyorsunuz. İşinizden elde ettiğiniz gelir, alacaklar, verecekler bir hayli gündeminizi meşgul edecek gibi gözüküyor. Kazandığınız para sizler için yeterli değilse bu haftayla birlikte kendinize yeni kazanç fırsatları yaratmak için adımlar atabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise ilişkilerinizde yaşayabileceğiniz gerginler olacak.İlişkilerinizde gereksiz yere öfke yapmamaya özen göstermelisiniz.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu hafta kendinizi hassaa ve duygusal hissedebilirsiniz. İnsanlar sanki sizi anlamıyormuş gibi ya da istediğiniz şeyler bir türlü olmuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Annenizle olan iletişiminiz de ise gerginliklere dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda ise hırsınız artacak ve aynı anda birden fazla iş sorumluluğu almak isteyebilirsiniz. Ama çok fazla çalışarak kendinizi yormamaya özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu hafta başında kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz ama hafta ortasından itibaren enerjiniz yükselecek ve kendinize olan güveniniz artacak. Özellikle ilişkilerde kendinizi daha özgür ve enerjik hissedebilirsiniz.Aşk hayatınızın hareketleneceği ve partnerinizle keyifli vakitler geçirmek isteyeceğiniz güzel bir hafta sizleri bekliyor.Tek dikkat etmeniz gereken ailenize karşı fazla öfkeli ve tartışmacı olmamak olacak.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta iş hayatınıza fazlaca odaklanacağınız ve hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacağınız bir hafta olacak.Tek dikkat etmeniz gereken nokta ise patronlarla ve ebevenylerinizle kurmuş olduğunuz iletişim olacak. Hafta ortasından itibaren sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla iletişim kurmak isteyeksiniz.Yeni ortamlara girebilir ve yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Akrabalarınızla olan iletişiminiz ise biraz daha öfkeli ve fevri olmaya açık gibi dikkat etmeli ve sakin olmalısınız.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu hafta sizi anlatan en doğru kelime hırs olacak. Aşkta,işte son derece hırslı ve mücadeleci bir yapıda olacaksınız. Hayalini kurduğunuz hedeflere ulaşmak için elinizden geleni ardınıza koymayacaksınız. Özellikle parasal konular daha fazla gelir elde etmek ve yatırım yapabilmek için hiç durmayacak ve fırsatları yakalayacaksınız. Aşk hayatınızda ise zaman zaman siz, zaman zaman ise patneriniz biraz dengesiz davranışlarda bulunabilir çok abartmamaya özen gösterin

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu hafta parasal konular hırsınız oldukça yüksek olacak gibi duruyor. Gelirimi nasıl arttırabilirim veya yeni kazanç fırsatları nasıl yaratabilirim diye sürekli olarak kendinize sorular soracaksınız. Akrabalar,kuzenlerle ve kardeşlerle vakit geçirmek size çok iyi gelecek. Yeni yerler görmek, yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiniz ve enerjinizin yüksek olacağı bir hafta sizleri bekliyor.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Tüm yazılarını göster