BÜŞRA BAYSAL'DAN 22 HAZİRAN 2020 -28 HAZİRAN 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Astrolog, ICF onaylı yaşam koçu ve bilinçaltı danışmanı Büşra Baysal www.trhaber.com okuyucuları için hazırladığı 15 Haziran 2020 - 21 Haziran 2020 Haftalık Burç Yorumlar

BÜŞRA BAYSAL Astrolog - Yaşam Koçu baysalbussra@outlook.com

BÜŞRA BAYSAL'DAN 22 HAZİRAN 2020 -28 HAZİRAN 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURÇLARI:

Sevgili Koç burçları bu hafta ailevi konular gündeminizde olacak. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen tutulma ile ailenizle olan iletişiminiz hız kazanacak. Çözemediğiniz konular tekrardan masaya yatırılacak. Salı gününden itibaren kendinizi şifalandırmak için adımlar
atabilirsiniz. Astroloji danışmanlığı almak,psikolojik danışmanlıklar almak için oldukça uygun olacak. Bu hafta itibariyle Mars'ın Koç burcuna geçmesiyle birlikte enerjiniz hızla artacak. Sadece kazalar,sakarlıklara ve öfkenize dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURÇLARI:

Sevgili Boğa burçları bu hafta akrabalar, komşular, kardeşler ve yakın çevrenizle olan iletişiminiz artacak. Çözmeniz gereken bir konu varsa tekrardan önünüze gelebilir ve bu defa son noktayı koyabilirsiniz. Bu hafta arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinize biraz dikkat etmelisiniz. Yalanlara, kandırılmalara açık olacaksınız.Mars'ın Koç burcuna geçmesiyle birlikte ruhsal ve bedensel sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

İKİZLER BURÇLARI:

Sevgili İkizler burçları bu hafta parasal konular fazlaca gündeminizde olacak. Alacaklar, verecekler işinizden elde etmiş olduğunuz kazançlarınız kafanızı bir hayli meşgul edecek. Mevcut şartları değiştirmek için bazı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda
önünüzü görmekte zorlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamında güvenmediğiniz kişilere karşı biraz dikkatli olmalı, konuştuklarınızı seçmenizi tavsiye ederim. Bu hafta biraz daha kendinize bakmak,kişisel bakımlar yaptırmak size iyi gelebilir.

YENGEÇ BURÇLARI:

Sevgili Yengeç burçları bu haftayla birlikte artık hayatınızda radikal kararlar almak isteyeceksiniz. Hedefleriniz,insanlarla olan ilişkiniz, dış görünüş gibi konularda değişikler yapmak adına motivasyonunuz çok yüksek olacak. Eğitim alan bir Yengeç burcuysanız
odaklanırken biraz sorunlar yaşayabilirsiniz.Ufak tefek unutkanlıklar olabilir. Bu hafta kariyer hayatınız ve hedeflerinizle ilgili hızlı adımlar atmak, kafanıza koyduğunuz şeyleri bir bir hızlıca gerçekleştirmek için güzel fırsatlar elde edeceksiniz.

ASLAN BURÇLARI:

Sevgili Aslan burçları bu hafta kendinizi şifalandırmaki göremediklerinizi görmek ve farkındalık kazanmak için çok güzel bir hafta olacak.Kendinizle ilgili değiştirmek isteyip değiştiremediğiniz ne varsa bu hafta hepsine el atacaksınız. Parasal konularda biraz
dikkatli olmalı ödenmemiş borçlar veya unutulmuş alacaklar varsa tekrardan önünüze çıkabilir. Yurtdışı ile iş yapan bir Aslan burcuysanız bu hafta yurtdışı bağlantılı işleriniz hız kazanabilir.

BAŞAK BURÇLARI:

Sevgili Başak burçları bu haftayla birlikte arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz sınavlardan geçebilir. Kim gerçek dostunuz kim değil fark edebilirsiniz.İlişkileriniz ile ilgili sizden saklanan bazı konu ve olaylar önünüze gelebilir. Özellikle eşiniz,sevgiliniz veya ortağınızla ilgili konularda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Mahkemesi olan bir Başak burcuysanız bir haber alabilirsiniz hatta mahkemeniz bu dönemde sonlanabilinir. Parasal konularda gereksiz harcamalar yapmaya yatkın olacağınız bir hafta olacak.

TERAZİ BURÇLARI:

Sevgili Terazi burçları bu hafta iş ve kariyer hayatınızla ilgili yeni başlangıçların adımlarını atabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedefleriniz varsa bu hafta itibariyle artık temelini oluşturucaksınız. Bedensel ve ruh sağlığınıza önem göstermeniz gereken bir sürece girdiniz. İş hayatının stresi ve koşuşturmacasına kapılarak kendinizi çok yorup yıpratmamaya özen göstermelisiniz. Aynı zamanda ilişkilerle ilgili hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir dönem sizleri bekliyor.

AKREP BURÇLARI:

Sevgili Akrep burçları bu hafta eğitim hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmak için son derece verimli olacak. Aynı zamanda yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu konularda da yeni gelişmeler sizleri bekliyor. Aşk hayatınızla ilgili önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.
Eğer partnerinizin sizden bir şeyler sakladığını düşünüyorsanız bu dönemde şüpheleriniz artabilir. Kandırılmalara açık bir haftadasınız. Sağlığınızla ilgili ise tansiyon ve aşırı öfkeye dikkat etmelisiniz.

YAY BURÇLARI:

Sevgili Yay burçları bu hafta parasal konular fazlaca gündeminizde olacak. Eğer borçla, alacak, verecekle ilgili konularınız varsa bu hafta tekrardan önünüze gelebilir. Bu defa parasal konularla ilgili çözümler bulabilirsiniz. Evliyseniz veya ilişkiniz varsa partnerinizle aranızdaki iletişim daha iyi bir hal alacak. Aşk hayatınızın hareketlenmeye başladığı, hayattan keyif aldığınız konular veya hobilerinize yönelebileceğiniz bir dönem sizleri bekliyor.

OĞLAK BURÇLARI:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta bu haftayla birlikte sorunlu bir ilişkiniz varsa ilişkinizi iyi yönde ilerletmek adına  önünüze fırsatlar çıkacak. Karşınızdaki kişiyle oturup konuşarak sorunlara açıklık getirebileceksiniz. Aile ve ev hayatınızda öfkeli,sabırsız ve fevri davranışlarda bulunmamaya , karşınızdaki kişileri sabırla dinleyip doğru anlamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde istemeden de olsa ilişkilerinize zarar verebilirsiniz

KOVA BURÇLARI:

Sevgili Kova burçları bu hafta parasal konularla ilgili gelecek kaygısı yaşamaya açık olacaksınız. Gelir gider dengenizi kontrol edemiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda dolandırılmamaya veya para kaybetmemeye dikkat etmeniz gereken bir sürece giriş yaptınız.
Sağlığınızla ilgili uzun zamandır sizi yoran yıpratan bir konu varsa bu hafta itibariyle artık güzel sonuçlar almaya başlayabilirsiniz.İnsanlarla kurmuş olduğunuz iletişimde fevri olmaya ve çabuk sinirlenmeye açık olacaksınız dikkat etmenizi tavsiye ederim.

BALIK BURÇLARI:

Sevgili Balık burçları bu hafta kendinizi biraz yorgün ve enerjisiniz hissedebilirsiniz.Önünüzü görmekte zorlanıyormuş gibi hayatınızda olan tüm durumlar sizin kontrolünüz dışında gerçekleşiyormuş gibi gelebilir. Hem ruh hem de beden sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Aşk hayatınızla ilgili yeni gelişmelere açık olacaksınız. Parasal konularda aşırı hırslı ve sabırsız bir enerjiye bürünebilirsiniz. Acele kararlar vermeden sakin adımlar atmaya dikkat etmelisiniz.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Tüm yazılarını göster