Bursa'da galibiyet 90+6'da geldi

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Bursaspor, evinde Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Bursaspor'un galibiyet golü 90+6'de geldi.

Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Bursaspor sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 3-2 yenmeyi başardı.

Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı karşılaşmada konuk ekip Sivasspor henüz 6. dakikada Emre Kılınç'ın golüyle 1-0 öne geçse de avantajını koruyamadı ve Bursaspor skoru eşitledi, daha sonra da 62. dakikada Saivet'le öne geçti.

Sivasspor beraberlik için baskılarını artırdı, 89. dakikada N'Dinga ile 2-2'lik beraberliği yakaladı ancak maçta son sözü 90+6'da Aytaç Kara söyledi: 3-2.

Bu sonucun ardından Bursaspor 27 puana ulaşarak ligin 14. sırasına yükselirken, Demir Grup Sivasspor 31 puanda kaldı ve 10. sıraya geriledi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle