Burak Yılmaz'ın antrenman ile ilgili yaptığı paylaşım kafaları karıştı

Lig maçlarının başlamasına sayılı günler kala Beşiktaşlı golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın sosyal medya hesabından "Bugün daha ilk idman. Haziran 12'ye yetişir mi, sanmam" şeklindeki paylaşımı kafaları karıştırdı.

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Spor salonundaki fotoğrafını kişisel Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Yılmaz, paylaşımına "Bugün daha ilk idman. Haziran 12'ye yetişir mi, sanmam" notunu düştü.

ÖZEL BİR PROGRAM UYGULANACAK
Fizik ve kondisyon olarak hazır olmadığını açıkça beyan eden Burak Yılmaz'a özel bir antrenman programı uygulanacağı öğrenildi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?