Burak Yılmaz'ın yeni takımını açıkladı

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz'ın devre arasında Beşiktaş'a transfer olabileceğini ifade etti.

Beın Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Bein Manşet programında yaptığı açıklamada, "Burak Yılmaz Beşiktaş'a hayırlı olsun" diyerek yıldız golcünün yeni takımını açıkladı.

 Demirkol, konuşmasının devamında Trabzonspor cephesinde de çıkış yolununun bu olacağını ifade ederken, "Burak Yılmaz transferi olacak gibi gözüküyor. Burak ve Beşiktaş için hayırlı olsun. Bir haber vermiyorum, sadece haberleri okuyup yorum yapıyorum. Çıkış yolu bu gözüküyor. Trabzonspor, Burak ve Onur dışarıda bıraktı ve piyasaları düştü. Çünkü 'Onlar gittikten sonra biz daha iyi takım olduk' dedi. Resim bu. Dolayısıyla Burak'ın piyasası bundan 6 ay önceki gibi olamaz" dedi.


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle