Bugün ve hafta sonuna dikkat! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünden başlayarak hafta sonunu kapsayan hava durumu tahminlerini resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Yurdun büyük bir kısmında görülecek olan sağanak yağışlar için hafta sonunu işaret eden MGM, ani sel, su baskını ve yıldırım tehlikesine karşı ise vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı. İşte önümüzdeki 5 güne ilişkin tüm yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara Bölgesi ile Antalya, Eskişehir, Düzce, Zonguldak ve Bolu çevreleri ve Ankara'nın batısının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti!