Bugün Neler oldu? 11 Eylül 2018 Öğle Bülteni

Günün gelişmelerini sizin için derledikWSJ’ye yazdı: İdlib, köprüden önceki son çıkıştırAnkara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İdlib, köprüden önceki son çıkıştır. Eğer Avrupa ve ABD dâhil uluslararası toplum bugün gerekli adımları atmazsa, bunun bedelini yalnızca Suriyeli masumlar değil tüm dünya ödeyecektir” dedi. …FETÖ’ye 30 ilde operasyon: 73 gözaltı kararı...

Günün gelişmelerini sizin için derledik WSJ’ye yazdı: İdlib, köprüden önceki son çıkıştırAnkara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İdlib, köprüden önceki son çıkıştır. Eğer Avrupa ve ABD dâhil uluslararası toplum bugün gerekli adımları atmazsa, bunun bedelini yalnızca Suriyeli masumlar değil tüm dünya ödeyecektir” dedi. …FETÖ’ye 30 ilde operasyon: 73 gözaltı kararıAnkara - FETÖ’ye Ankara ve Kayseri merkezli 30 ilde dev operasyonlar düzenlendi, 73 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!