Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı!

Meteoroloji'den önemli uyarı: Sıcaklıklar, yurt genelinde 5-10 derece düşüyor. 5 bölgemizde bugün sağanak yağış bekleniyor. Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2 ve üzerinde) sağanak tahmin ediliyor. İşte illerimizde tahmin edilen sıcaklıklar ve hava durumu

Hava durumu tahminleri ile son dakika uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Marmara'nın kuzeydoğusu, (Amasya, Çorum hariç) Karadeniz Bölgesi ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile bu akşam ilk saatlerde Kahramanmaraş çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Zonguldak, Bartın, Ordu ve Trabzon ile Kastamonu'nun kıyı, Sinop'un batı, Samsun'un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²), Giresun'da çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m²), Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde şiddetli ve aşırı (100 kg/m² üzeri) olması bekleniyor.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?