Bu illerde yaşayanlar dikkat! 24 ocak Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı!

24 Ocak Pazartesi gününün hava durumu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarının hava durumu açıklandı. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Türkiye'nin büyük bölümü kar yağışının etkisi altında. Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri kar yağışlı olacak. Güney Ege ve Batı Akdeniz ise sağanak yağışların etkisi altında. Kar yağışlarının; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Bursa, Antalya'nın yüksek kesimleri Konya, Karaman, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl ve Diyarbakır'da kuvvetli olması bekleniyor. Diğer yandan Marmara'da etkili olması beklenen kuvvetli poyrazın don ve buzlanmaya neden olabileceği konusunda uyarı yapıldı.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!