Bugün hava nasıl olacak? 15 Şubat Meteoroloji'den o illere kar yağışı ve sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Şubat Salı günü için uyarıda bulundu. Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre İstanbul, Osmaniye, Balıkesir, Düzce, dahil birçok şehirde sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca Bilecik, Bolu, Bingöl, Muş, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kar yağışı etkili olacak. Peki 15 Şubat 2022 Salı hava nasıl olacak? İşte 15 Şubat illere göre hava durumu...

15 Şubat 2022 Salı günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimleri ile yüksek kesimleri de dahil olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde, bu bir haftalık süreçte çığ tehlikesi bulunduğu belirtilerek uyarıda bulunuldu. Öte yandan Vatandaşlar 15 Şubat 2022 Salı hava nasıl olacak? sorusunun yanıtı için internete araştırma yapıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 5 günlük hava durumu raporu ile 15 Şubat 2022 Salı hava durumu ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?