BUDO'dan sefer iptalleri

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İptal edilen seferler arasında bugün İstanbul-Bursa seferini yapacak hat da bulunuyor.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, saat 11.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) -Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas) ile 12.55'teki Armutlu (İhlas) -Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.



SABAH SAATLERİNDEKİ SEFERLER DE GERÇEKLEŞTİRİLEMEDİ



Aynı gerekçeyle, bugün sabah saat 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 09.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri de yapılamadı


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak? Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Lila Kağıt halka arz ne zaman talep toplayacak? Kaç lot verir?