Bu zam tiryakilere sigara bıraktıracak! İşte 2023 yılı zamlı sigara fiyatları

Sigara fiyatlarına ne kadar zam gelecek?' sorusu tütün kullanıcılarının gündeminde yer alırken beklenen haber geldi. Tüm markalara rekor zam geliyor. 2023 sigara zammı belli oldu. Gelen zamla birlikte en düşük sigara 33 lira olacak. İşte son dakika haberinin detayları..

Enflasyon oranlarındaki artışa bağlı olarak Özel Tüketim Vergisi ÖTV'de beklenen artış beraberinde sigara fiyatlarına zammı gündeme getirdi. Milyonlarca kişi 'Sigaraya zammı geliyor? Sigaraya ne kadar zam gelecek?' sorularını araştırırken beklenen haber geldi. Tüm markalara rekor zam geliyor.

En ucuz sigara 33 liraya kadar yükselecek. Peki, sigaraya zam mı gelecek? Sigaraya yeni yılda zam mı gelecek? İşte güncel sigara fiyatları ve gelecek olan zam oranları...

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!