Bu papağan tam 3 sure okuyor

Ürdün’de İhlas, Kevser ve Mesed (Tebbet) Surelerini okuyan papağan görenleri mest ediyor.Başkent Amman’ın 20 kilometre kuzeydoğusunda yaşayan El-Sevalime, El Mudellel adlı papağana sureleri nasıl öğrettiğini anlattı.

Hüseyin Yusuf El-Sevalime, 6 aylıkken aldığı ve şimdi 7 yaşında olan El Mudellel adlı papağana sureleri nasıl öğrettiğini İHA’ya anlattı. Ürdün’de yaşayan Hüseyin Yusuf El-Sevalime’nin Kuran-ı Kerim'den sure okuyan papağanı sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı.

Başkent Amman’ın 20 kilometre kuzeydoğusunda yaşayan El-Sevalime, El Mudellel adlı papağana sureleri nasıl öğrettiğini anlattı. El-Sevalime, 6 aylıkken aldığı ve şimdi 7 yaşında olan El Mudellel (Şımarık) adını verdiği papağanına olan sevgisini anlatarak, “Dünyanın en zeki kuşlarından biri olan papağana Kur’an öğretmekten daha güzel bir şey yok” dedi.


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu!