Bu meslekler geleceğin meslekleri! İşte Yapay Zekayla Yükselişe Geçecek 10 Meslek!

ChatGPT ve Midjourney gibi araçların piyasaya sürülmesinin ardından iş dünyasında yapay zekaya dair ilgi patlaması yaşanıyor. Dünya Ekonomik Forumu’na ait İşlerin Geleceği Raporu’na göre yapay zeka, önümüzdeki 5 yıl içinde en hızlı büyüyecek işlere liderlik ediyor. Rapor, 14 milyon işin tehlikede olduğunu gösterirken yakın gelecekte sürdürülebilirlik çalışmalarında belirgin bir artış olacağına işaret ediyor

Bu meslekler geleceğin meslekleri! İşte Yapay Zekayla Yükselişe Geçecek 10 Meslek!

ChatGPT ve Midjourney gibi araçların piyasaya sürülmesinin ardından iş dünyasında yapay zekaya dair ilgi patlaması yaşanıyor. Dünya Ekonomik Forumu’na ait İşlerin Geleceği Raporu’na göre yapay zeka, önümüzdeki 5 yıl içinde en hızlı büyüyecek işlere liderlik ediyor.  Araştırmaya göre yapay zeka ve makine öğrenimi uzmanları, sürdürülebilirlik uzmanları ve iş zekası analistleri hızla yükselecek meslekler arasında ilk 3 sırada yer alıyor. Geleceğin mesleklerini icra edebilmek için kodlamayı ve yazılımı iyi öğrenmek gerekiyor. Rapor, 14 milyon işin tehlikede olduğunu gösterirken yakın gelecekte sürdürülebilirlik çalışmalarında belirgin bir artış olacağına işaret ediyor. Kodlama ve yazılım konusunda ustalaşmak isteyenlere eğitimler veren bir Laba markası geleceğin okulu robot_dreams’in Türkiye Ülke Müdürü Elif Tuzlakoğlu, yapay zekanın işgücü piyasasında iddialı bir dönüşüm yaratacağını, yazılım ve kodlamanın değerinin artacağını söylüyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! Karanlık Cinayetler Filmin Konusu ve Oyuncuları Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor!