Bu lens ile hem uzak hem yakını görememe derdi son buluyor!

Göz hastalıklarında yakını, uzağı veya her ikisini göremeyen veya zor görenler, artık gözlük takmak yerine bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran “multifokal lensler”e yöneliyor.

Göz hastalıklarında yakını, uzağı veya her ikisini göremeyen veya zor görenler, artık gözlük takmak yerine bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran “multifokal lensler”e yöneliyor. “Multifokal, Trifokal Çok Odaklı Lensler” göz içine yerleştirilerek uzak, orta ve yakın mesafenin net şekilde görülmesini sağlıyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Vedat Kaya “multifokal lensler” ile ilgili merak edilenleri anlattı. İşte “multifokal lensler” hakkında bilmeniz gerekenler....


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!