Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Elde edilen verilere göre yapılan tahminlerde yurt genelinde birçok ilde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı belirtildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? İşte 6 Nisan 2020 Pazartesi hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Malatya ve Kayseri dışında Ülke genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güney ve İç Ege'de yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!