Bu Hafta Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri bu hafta vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Queen Rock Montreal, Lohusa, Ördeklerin Göçü (Migration), Afacanlar Kampta ve Kardeş Takımı filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu hafta da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden bilim kurguya, konserden animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Perşembe ve Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Queen Rock Montreal, Lohusa, Ördeklerin Göçü (Migration), Afacanlar Kampta ve Kardeş Takımı filmlerinin vizyona girdiği haftanın vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor. 

Haftanın öne çıkan filmleri

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında