Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 27 Ekim Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Çok Aşk, Mavka: Ormanın Şarkısı (Mavka: The Forest Song), Son Akşam Yemeği, Oyun Bitti, Bas Gaza Bas (Manta Manta: Legacy), Çocuk ve Balıkçıl (The Boy and The Heron), Sır Şeytanın Kurbanları ve yeniden vizyona girecek Tenet, Başlangıç (Inception) ve Yıldızlararası (Interstellar) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sundu

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 27 Ekim Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Çok Aşk, Mavka: Ormanın Şarkısı (Mavka: The Forest Song), Son Akşam Yemeği, Oyun Bitti, Bas Gaza Bas (Manta Manta: Legacy), Çocuk ve Balıkçıl (The Boy and The Heron), Sır Şeytanın Kurbanları ve yeniden vizyona girecek Tenet, Başlangıç (Inception) ve Yıldızlararası (Interstellar) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!