Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan korkuya, dramdan gerilime ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! 29 Mart Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan korkuya, dramdan gerilime ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire), Güneşi Söndürmem Gerek, Riki Rhino: Kahraman Kanatlar (Riki Rhino The Bird Kingdom), Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2 (Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2), Lassie: Yepyeni Bir Macera (Lassie: A New Adventure), Cin Günü, İhtiyar Delikanlı (Old Boy 2004), Sahipsiz (Surrogate), Mir'at İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum) filmlerinin içeri sinde bulunduğu 29 Mart Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!