Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 23 Şubat Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Erdal ile Ece, Hayatla Barış, Oyuncaklar Firarda (The Inseparables), Ritüel (Consecration), İlgi Alanı (The Zone of Interest) ve Senden Başka (Anyone But You) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden gerilime, biyografiden animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Erdal ile Ece, Hayatla Barış, Oyuncaklar Firarda (The Inseparables), Ritüel (Consecration), İlgi Alanı (The Zone of Interest) ve Senden Başka (Anyone But You) filmlerinin içerisinde bulunduğu 23 Şubat Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
23 Şubat Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!