Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 2 Şubat Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Efsane, Sadık Ahmet, Aşk Mevsimi, Argylle: Gizli Casus, Öğretmenler Odası (The Teachers' Lounge), Hannas 2 ve Bars filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden biyografiye, aksiyondan drama ve gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Efsane, Sadık Ahmet, Aşk Mevsimi, Argylle: Gizli Casus, Öğretmenler Odası (The Teachers' Lounge), Hannas 2 ve Bars filmlerinin içerisinde bulunduğu 2 Şubat Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
2 Şubat Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?