Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!

Paribu Cineverse, sinemaseverleri 19 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 ve Bölüm 2, Meraklı Kedinin 10 Yaşamı , İç Savaş , Arap Kadri, Aşk Filmi, Dali'yi Beklerken Çılgın Yolculuk, Nufer, Robot Düşleri , Kimsesiz ve Bulanık filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! 19 Nisan Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 19 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan korkuya, dramdan komediye ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1), Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2), Meraklı Kedinin 10 Yaşamı (10 Lives), Tutsak Abigail (Abigail), İç Savaş (Civil War), Demon Slayer - To the Hashira Training, Arap Kadri, Aşk Filmi, Dali'yi Beklerken (Waiting for Dali), Çılgın Yolculuk (Fasel Men Lahazat), Nufer, Robot Düşleri (Robot Dreams), Kimsesiz ve Bulanık filmlerinin içerisinde bulunduğu 19 Nisan Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
19 Nisan Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?