Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 1 Aralık Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Ölümlü Dünya 2, Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı, Dilek (Wish), Kara Cuma (Thanksgiving), Aşk Filmi ve Kötülük Diye Bir Şey Yok (Evil Does Not Exist) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden drama, animasyondan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Ölümlü Dünya 2, Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı, Dilek (Wish), Kara Cuma (Thanksgiving), Aşk Filmi ve Kötülük Diye Bir Şey Yok (Evil Does Not Exist) filmlerinin vizyona girdiği 1 Aralık Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
İşte 1 Aralık Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor