Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den sağanak uyarısı! 17 Haziran il il hava raporu

Meteoroloji, yaptığı açıklamada yeni bir sağanak yağış uyarısında bulundu. Hafta başından beri devam eden yağışın ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü perşembe günü Marmara Bölgesi'nde sağanak yağışın beklendiğini duyurdu. Sıcaklıklar batı bölgelerde 2-4 derece artması, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi ön görülüyor. İşte, 17 Haziran İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava raporu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege'nin kuzey kesimleri, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti!