Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! 7 Eylül Meteoroloji'den şiddetli fırtına uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümü güneşli ve sıcak bir gün geçirecek. Doğu Karadeniz'de Ordu, Artvin ve Ardahan çevrelerinde sağanak yağış beklenirken, Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli lodos etkili olacak.

Hava durumu tahminleri Meteoroloji'nin yaptığı son hava durumu değerlendirmeleriyle takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yurt genelinde sıcak havaların yaşanmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Ordu, Artvin ve Ardahan çevreleri için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında ise kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bildirildi. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte, MGM son hava durumu raporuna göre, 7 Eylül il il hava durumu tahminleri.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri