Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! 30 Kasım Meteoroloji'den sağanak ve don uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Güney Ege ve Akdeniz bölgesi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışlı olacak. İç bölgeler için buzlanma ve don uyarısı yapılırken, akşam saatlerinden itibaren Trakya ve Marmara'da da yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun güney ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Muğla, Antalya ve Isparta çevreleri ile İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor

Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor!