Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı izle (TRT Spor izle) Canlı Maç İzle

Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı izle (TRT Spor izle) Canlı Maç İzle. Brose Bamberg Galatasaray TRT Spor canlı izle. Şifresiz izle, Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı izle. THY Eurolig'de Brose Bamberg Galatasaray maçı Canlı İZLE ( TRTSpor izle) Şifresiz Canlı Maç İzle. Brose Bamberg Galatasaray maçını nasıl izleyebilirim? İşte Brose Bamberg Galatasaray maçı hakkında merak edilenler...

Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı izle (TRT Spor izle) Canlı Maç İzle. Brose Bamberg Galatasaray TRT Spor canlı izle. Şifresiz izle, Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı izle. THY Eurolig'de Brose Bamberg Galatasaray maçı Canlı İZLE (TRT Spor izle) Şifresiz Canlı Maç İzle. Brose Bamberg Galatasaray maçını nasıl izleyebilirim? İşte Brose Bamberg Galatasaray maçı hakkında merak edilenler...

Brose Bamberg Galatasaray maçı izle - TIKLAYINIZ



Brose Bamberg Galatasaray maçı nasıl izlenir?



Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı olarak ekrana gelecek. TRT Spor kanalından şifreli olarak ekrana gelecek olan Brose Bamberg Galatasaray maçı an ve an gelişmeleriyle haberimizde. Brose Bamberg Galatasaray maçı Canlı İZLE ( TRT Spor) Şifresiz Canlı Maç İzle. Brose Bamberg Galatasaray maçını nasıl izleyebilirim? İşte Brose Bamberg Galatasaray maçı hakkında merak edilenler...



AZ TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu gece oynanacak olan Brose Bamberg Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı olarak AZ Tv kanalından izlenecek. AZ Tv şifresiz izle. Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı izle. İşte Brose Bamberg Galatasaray maçı izle.

MAÇ TRT SPOR'DA CANLI İZLENECEK

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 30. haftasında Galatasaray 6 Nisan Perşembe günü deplasmanda Almanya'nın Brose Bamberg ekibiyle karşılaşacak.

Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri

Brose Bamberg Galatasaray maçı canlı izle: TRT Spor canlı izle

Brose Bamberg Galatasaray maçı saat: 21.00

Brose Bamberg Galatasaray maçı tarih: 6 Nisan 2017

THY Avrupa Ligi'nde son hafta heyecanı



Basketbolun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde normal sezonun son haftasında 2 hedef için büyük bir çekişme yaşanacak.



Basketbolun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde son hafta büyük bir çekişmeye sahne olacak.

Bu sezon yeni formatla 16 takımlı lig usulüne göre oynanan THY Avrupa Ligi'nde, 30. ve son hafta maçları 6-7 Nisan'da oynanacak.



Play-off'a kalacak son takımın belirleneceği son haftada 4. sıra için de büyük bir çekişme yaşanacak. Bu iki hedef için de 3 Türk takımı parkeye çıkacak.

Çeyrek finali garantileyen Fenerbahçe ve Anadolu Efes 4. sıra için, Darüşşafaka Doğuş ise play-off'a kalmak için mücadele edecek.

Darüşşafaka Doğuş tarihi maça çıkıyor

Darüşşafaka Doğuş, play-off'un son biletini almak için Kızılyıldız MTS'yle tarihi bir maça çıkacak.

Ligde 7 takım çeyrek finale çıkmayı garantilerken, play-off'a kalacak son takımı Darüşşafaka Doğuş-Kızılyıldız MTS maçı belirleyecek.

Geride kalan 29 maçta 15 galibiyet alan Türk takımı, 8. Kızılyıldız MTS'nin 1 galibiyet gerisinde bulunuyor. Darüşşafaka Doğuş, Sırp ekibini yenerse rakibinin ikili averajda üstünde bulunduğu için play-off'a kalacak ve bunu tarihinde ilk kez başaracak.

Ayrıca, yeşil-siyahlıların ligi 8. bitirmesi durumunda Türk basketbol tarihinde ilk kez 3 Türk takımı aynı anda bu organizasyonda çeyrek finale adını yazdıracak.

Bu maçın galibi play-off'ta normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Real Madrid'in rakibi olacak.

Fenerbahçe'ye kazanmak yetmiyor

Fenerbahçe'nin ligde 4. olabilmesi için bütün rakiplerinin maçlarını kaybetmesi gerekiyor.

Sarı-lacivertliler Barcelona Lassa'yı yenmesi durumunda, Panathinaikos Superfoods'un Maccabi Fox'a, Baskonia'nın sahasında Zalgiris'e, Anadolu Efes'in ise deplasmana Real Madrid'e yenilmesini bekleyecek. Bu durumda Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods'un ikili averajda önünde olduğu için normal sezonu 4. bitirecek.

Fenerbahçe'nin 4. olabilmesi için zor da olsa bir ihtimal daha var. Bu hafta Fenerbahçe ve Anadolu Efes rakiplerini yener, Panathinaikos Superfoods ile Baskonia ise kaybederse 3'lü averaj devreye girecek. Bu durumda Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods ile Anadolu Efes, normal sezonu aynı galibiyetle tamamlayacak. Fenerbahçe 3'lü averajda 4., Anadolu Efes 5., Panathinaikos Superfoods 6. olacak.

Anadolu Efes'in 4.'lük ihtimali çok düşük

Anadolu Efes'in çok düşük bir ihtimalde olsa normal sezonu 4. bitirme şansı bulunuyor.

Lacivert-beyazlılar, deplasmanda lider Real Madrid'i yenerse, Panathinaikos Superfoods, Baskonia ve Fenerbahçe'nin kaybetmesini bekleyecek.

Sonuçlar böyle olsa bile bu Anadolu Efes'e yetmeyebilir. Panathinaikos Superfoods'la oynadığı iki maçın da normal süresi berabere biten Anadolu Efes, skorlar istediği gibi olursa Yunan temsilcisinin genel averajda önüne geçmeye çalışacak. Son maçlar öncesi Panathinaikos Superfoods'un +56, Anadolu Efes'in ise +22 averajı bulunuyor. Anadolu Efes'in 34 sayılık averajı kapatması ise oldukça zor görünüyor.



Yenilenen Sinan Erdem 'Dörtlü Final'e hazır



Spor İstanbul Genel Müdürü Özbayraktar, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Dörtlü Final'e ve İstanbulumuzu çok güzel bir şekilde tanıtmaya hazırız." dedi.





Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne 19-21 Mayıs tarihlerinde ev sahipliği yapacak Sinan Erdem Spor Salonu yenilendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla yenilenen salonun tanıtım toplantısı, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İsmail Özbayraktar, 5 ay süren tadilat sürecinden sonra Sinan Erdem'in, Avrupa'nın en modern salonlarından biri haline geldiğini söyledi.

Özbayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak çok titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak burada 5 aydır bir tadilat sürecini yönetiyoruz. Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacağız. İstanbul'a yakışır bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Burada çok güzel yenilikler yapıldı. Bütün odalar VIP olarak düzenlendi. 1000'e yakın basın mensubuna aynı anda hizmet verebilecek bir altyapı oluşturuldu. 400 kilometre civarında kablo kullanıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Dörtlü Final'e ve İstanbulumuzu çok güzel bir şekilde tanıtmaya hazırız."



Dünyanın en büyük ikinci küp ekranı

Sinan Erdem Spor Salonu'na dünyanın ikinci, Avrupa'nın da en büyük küp ekranı yerleştirildi. Küp ekranın etrafında da dünyada ilk kez bir basketbol salonunda kullanılan çift taraflı halka tasarımlı led ekran kurulumu yapıldı.

Salona NBA, THY Avrupa Ligi ve FIBA maçlarının da oynandığı 4 saatte monte edilebilen parke, eski potalar yerine de NBA standartında potalar yerleştirildi.





Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın ise üçüncü büyük çok amaçlı spor salonu olan Sinan Erdem'e 750 güvenlik kamerası kuruldu. Naklen yayın, merkezi uydu sistemleri, network altyapıları ve ses sistemleri gibi pek çok sistemde yenileme çalışması da gerçekleştirildi. Teknik ve elektronik altyapının yenilenmesi için 400 kilometre kablo kullanıldı. 




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!