Boşanmak isteyen eşini silah zoruyla kaçırdı

İstanbul’un ortasında bir çocuk annesi Şilan Topal boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından oturduğu sokaktan zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. Kızlarının hayatından şüphe eden aile yardımı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aradı.

Eşinden gördüğü şiddet yüzünden geçici körlük, kalıcı işitme kaybı yaşadı!

23 yaşındaki Şilan Topal 7 Eylül’de Şişli’de ailesiyle yaşadığı evin sokağında oturuyordu. Bir anda evinin kapısında bir taksiyle beliren eski eşi Mithat Topal yanında iki kişiyle beraber Şilan’ı silah zoruyla taksiye bindirdi ‘Sen benim namusumsun’ diyerek kaçırdı. Canlı yayında gösterilen güvenlik kameraları görüntülerine bakıldığında Şilan’ın ‘Yardım edin’ çığlıklarına rağmen çevredekilerin müdahale etmediği, taksicinin ise arabasına zorla bindirilen kadına rağmen olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Şilan’ın zorla bindirildiği taksi şoförü ise dün (9 Eylül) canlı yayına geldi. Taksici araçta seni oğluna götüreceğim dedi, Şilan ise tepkisizdi. Ufak bir karı-koca tartışması olduğunu düşündüm polise gitme gereği duymadım. Bugün ekipleriniz beni arayınca gelip durumu açıklama ihtiyacı duydum” diyerek bilgisi olmadığını söyledi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri